"Mando Diao" och stekt strömming . . . 14 augusti 2013

 
 
Efter en skön sommar och en behaglig jobbstart efter semestern kan man inte vara direkt missnöjd. Regnet har visserligen omöjligtgjort golfspel och bärplockning, därför har jag inte haft dåligt samvete då jag sett mycket VM-friidrott på TV.
  Nya arbetsuppgifter väntar efter många år och det ser jag fram emot. Första veckan har börjat fantastiskt. Dels dyker inte eleverna upp än på några dagar men framför allt har E.on-restaurangen bjudit på stekt strömming, äkta potatismos, skirat smör och lingon.
  Dessutom har vi fått njuta av årets sommarteater på Wifstavarv med Lena Lindh och våran egen Arne Dahlqvist. Arne gör verkligen sina "gubbar"med glimten i ögat.
  Arbetsveckan startade annars med en blöt konsert på Fagerviksfältet  i Timrå med Mando Diao. Ett fantastiskt arrangemang där vi p g a regnet missade förbanden och det mesta av efterfesten. Annars hade "Vi går till Fagervik" med Martin Lund verkligen varit en höjdare att få lyssna på innan sängdags. Halva Timrå var kvar och hade nog suttit kvar än om de fått.
   
 
 

RSS 2.0