Etapp 4 - Då provar vi krusbärskräm . . . Torsdag 23 juli

"Tänk på vilodagen så att du helgar den", och inte ett springsteg blev gjort.

Vilodagen på onsdagen ägnades åt sightseeing i Eksjö. Medan Andreas köper strumpbyxor till sitt "skogsknä" besöker Louise sjukvården. Hon har under natten nästan hostat sönder lungorna. Men efter en slurk Cocillana blir hon som en ny människa.

Vi ser på O-ringenspexet "Gris - mysteriet med Eksjöodjuret". Ganska kul, och Johanna hade sin hand i de flesta av låttexterna.

       

Vi fikar hos Björn och Johanna på campingen. Maja börjar nu alltmer intressera sig för olika typer av söta kexrullar. Ska bli spännande att se hur länge hon tänker nöja sig med torra dietkex.

Börje och Agneta står i femte ledet på Lena Ph och Orups konsert på Stora Torget på kvällen. Är ute och slarvar till halv tolv och Börjes ansträngningar att fotas tillsammans med läckra Lena går om intet. Han går hem med Agneta som vanligt.



Det är lätt att glömma att O-ringen är en tävling med världseliten. Dock delar vi bara skogen och målet. Vi tävlar i olika divisioner men bredvid varandra.

Louise, som sovit i eget rum i natt, är fylld till bredden av Cocillana, Clarityn och Alvedon. Hon tvingas att gå sitt lopp och spikar alla kontroller med nästan samma kilometertid som mig. Jag har sprungit och irrat på i sedvanlig stil.

Louise blir 28 på etappen, ligger 18 totalt. Hade hon fått springa hade hon garanterat fått ny nummerlapp. (de 15 bästa) Andreas blir 67 på etappen, 73 totalt.

Agneta kom igår laddad med bl a krusbärskräm, för att stötta Börje under de sista svåra etapperna. Hon var dock inte så intresserad att hon ville följa hans kamp på upploppet. En diskussion om vinprovning med en Sumpantant smällde högre. Börje blir ändå 35 på etappen och är 28 totalt.

Själv är jag äntligen någorlunda nöjd med min insats. Även om jag parkerar på ungefär samma plats som tidigare.

Men Maja tackade för sig och åkte hem, nöjd efter att ha fått titta en stund på pojkarna i herrduschen.

           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0