"Klassikern 2010" - en utmaning . . . 16 januari 2010

  Jag har många gånger undrat var författare, musiker och konstnärer av alla de slag fått sina idéer ifrån. Idéer till böcker, låtar och tavlor. Nu vet jag. Och det behövs inte mycket.

  På en personalfest i höstas föddes tanken hos några på skolan att åka Wasastafetten på skidor i mars. Anders och Carina är ju nästan födda på skidor så där fanns inga tveksamheter. Det behövdes bara köras bort lite ringrost. Övriga tänkta deltagare önskade nog att de hade varit födda med samma teknik och jävlaranamma. Men med ett leende och lite känsla går det säkert lika bra.  

  Efter bara en klunk öl i första pausen i matchen på E.on-arena mellan Timrå och Rögle tycker ett annat Bölegäng att det nog är dags för en "klassiker" år 2010. Alltså inte köra den själva förstås. Så förståndiga är vi. Utan göra den som åskådare.
  Se en hockeymatch, en fotbollsmatch, en basketmatch och en bandymatch under ett och samma år. Och som sällskap självklart minst en kollega. Helst fler.
  Och gärna kombinera besöket med lite mys av något slag. Det inslaget kanske är det allra viktigaste.

  Hockeybesöket är nu avklarat för vissa. Återstår resten. Undra hur det kommer att sluta. Hur många får vi från skolan som klarar "Klassikern 2010"?
  Lena har lovat att fixa friplåtar åt oss till en Ljustorpsmatch om vi inte har möjlighet att se Giffarna. Och Söråkers bandy får duga om vi missar bussen till Gärde och en toppmatch med Selånger.

  Det gäller nu bara att få tag på en gammal läderportfölj och en rutig gammal plåttermos inför stundande bandymatch.

  "Huvudsaken är inte att deltaga och frysa, utan att titta, fika och mysa"

Kommentarer
Postat av: Äpplet

Bra skrivet Macke! I rätt sällskap föds de bästa idéerna och denna var en av de bättre ;)Ser redan fram emot 2010 och att få göra denna klassiker. Tror att det blir riktigt kul och mysigt, och när vi ändå har trevligt så kommer nya strålande idéer att födas...

2010-01-16 @ 23:05:26
Postat av: Nina

Jag tror Böleklassikern kommer vara en av dom man kommer minnas bäst av allt det klassiska man gör i sitt liv...

2010-01-17 @ 00:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0