Fira virtuellt - festande i tiden . . . 24 maj 2010

  Det har varit mycket diskussion den senaste helgen kring problemet med att killar som festat, pinkar på ställen de inte borde göra det på. Polisen grep förra året nästan 5 000 personer på bar gärning, som fick böta 800 kronor för att ha urinerat på allmän plats.
  Mannheimer och Tengby kommenterade livligt uppgifterna i sitt radioprogram på söndagen och lokalradion spädde på imorse.

  Vi kommenterar ofta Facebook-fenomenet på vårt jobb. På rasten. Helt plötsligt föddes tanken på att ordna en virtuell fest.
  Då flera av oss har svårt att komma ifrån på kvällarna, behöver man ju i det här fallet inte gå hemifrån. Var och en sitter hemma i sin egen vrå framför datorn.

  Man tar fram lite chips och någonting gott att dricka framför datorn, lite fredagsmys mitt i veckan. Samtidigt pratar/skålar man med någon/några kamrater som också sitter framför datorn, via msn eller Facebook. Man kan gå på toa när man vill och behöver inte uppsöka vare sig buske eller portgång.

  Virtuellt firande kan göras ofta och kan med fördel testas nu när utvecklingssamtalen är avklarade. Det gäller ju att ofta hitta tillfällen att glädjas åt.

  Med fyndiga kollegor på banan kan sådana här idéer födas ur ingenting. Men det är egentligen ingenting nytt då kollegan i sin ungdom , på "den fasta telefonens tid", telefonfestade med en tjejkompis i andra änden av tråden. Var och en på sitt håll. Ensamma hemma.
  En del är bara före sin tid. Hur skulle världen se ut om vi saknade dylika idékläckare. Ja, mycket tråkigare i alla fall.

Kommentarer
Postat av: äpplet

Ha ha ha....nu fick du mig att skratta...tack för det!



Säg bara klockslag så ska vi fira...Jag blev klar med utvecklingssamtalen precis idag :)



Skål!

2010-05-25 @ 18:33:01
Postat av: Nina

Tur vi har Bölvalla snart så vi kan ses på riktigt och skåla.....

2010-05-25 @ 20:59:57
Postat av: Nina

Tur vi har Bölvalla snart så vi kan ses och skåla på riktigt...

2010-05-25 @ 21:00:37
Postat av: Gunilla Maxén

Jaha. Får man var med på Facebook festen?!

2010-05-30 @ 20:04:55
Postat av: Gunilla Maxén

Jaha. Får man var med på Facebook festen?!

2010-05-30 @ 20:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0