"After Ski" 2012 - Äntligen! . . . 21 januari 2012

  Man kan inte vara bäst på allt. Vi kanske inte är svenska mästare i matristillverkning, men "After Ski", det är våran grej.

  Frågorna var många. Skulle det gå att arrangera ett "After Ski" under perfekta förhållanden? Vi är ju vana att jobba i motvind. Förra året var det 25 minusgrader och inte var det mildare 2010.

   

  16 "fästesugna" skidfantaster varav 13 med skidor på fötterna fanns vid startlinjen vid Korpstugan. Trots att chefen för vätskekontrollen befann sig på husmorssemester i främmande land klarade deltagarna hela det tuffa 2,5 km varvet glänsande. Vikarierande "saftchef" Ingela, med Anna B och Andreas skötte utspisningen som om de inte gjort något annat.
  Skidåkarna å sin sida verkade ha skött sina förberedelser med den äran. Dock körde Carina så bindningen gick sönder, Per sträcker ut som aldrig förr på lånat material, Thomas kommer i fartdräkt och Henrik i sprillans utrustning i "Kalla"-klass.

  Varvtiderna i år måste ha slagits med hästlängder. En blyg 60-plussare och kökarl höll på att få hjärtstillestånd efter Eriks tjurrusning i starten. Den stoppades som tur var upp efter 300 meter. Orsaken var antagligen att snabbt få upp värmen efter gruppfotograferingen, eller för att framkallad svett skulle få understället att fästa bättre på överkroppen, för bättre passform.

  Choklad och punch efter 2 000 meter gjorde att vi mäktade de sista 500 metrarna.

  På altantrappan hos Appelby-Stridh på Renvägen lyste lyktor och marschaller. Sedvanliga geléhallon och stora kastrullen med glywein tömdes i torra, trötta strupar. Stadigast på handen, Rebecca, fick servera.

  Vilken suverän start på ett efterlängtat "After Ski".

   


Kommentarer
Postat av: Gunilla Maxén

Har ni så där kul på jobbet?

2012-01-26 @ 09:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0