Pinnar och kondomer . . . 10 mars 2012

   

  Vilket var först, hönan eller ägget? Murrikkan eller  ...

  Vad kan det bero på att mat lagad utomhus smakar så himla gott? Vad är det som gör att lite kyckling och grönsaker stekta på en plåtbit kan göra så gott i magen? Är det receptet, plåtbiten, sällskapet eller är det hela konceptet?

  Man ska aldrig ändra ett vinnande lag. Därför är det samma personer som år efter år får möjligheten att våldgästa Jan och Helena i Mattmar, Jämtlands pärla.
  Programmet från ifjol drogs på karbonpapper vilket innebar att menyn låg fast. Fredagskvällen bjöd därför på Murrikkafräst "Kycklingchosan" i två olika modeller, trakterad med pinnar förstås, förstärkt med pannacotta och hallon.

  Kanske ska det vara vinter också. Och mörkt. Lite "After Ski"-stuk skadar inte heller.

  Och när Louise plockar fram sina nya leksaker ur bakfickan lockar det både till munterhet och fasa.
  Kondomen fick kastas dagen efter.

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0