Våfflor och "Loreen" . . . 24 mars 2012

   

  Många söker efter anledningar för att kunna unna sig lite firande. På vårt jobb behöver vi inte leta.
  Tuffa arbetsdagar skulle kunna firas var för sig men med hänsyn till våra respektive gjorde vi ett hopkok av ett par månaders vedermödor och glädjeämnen.
  Nationella prov, utvecklingssamtal, snösmältning, sommartid, skidavslutning, våffeldag, fredag, kvalserie ... you name it.

  De tolv tuffaste pedagogerna på Böle skola trotsade mörkret och räddes inte oset från frustande våffeljärn, halvfrusna räkor och vitlöksröror.
  "Öppen skidavslutning" på Böle skola, är numera en tradition. Hade man bara sett en skidtävling på TV, hört talas om svärmorsdrömmen André Pops myströja eller rent av åkt några varv på skidor var man kvalificerad att delta.

  Förutom "langosvåfflor", lektes det innan vi gick upp i falcett i allsånger av typ, "Pedagogens glada sång" och "Just idag är jag stark". Kvällens höjdpunkt var en exotisk danserska från A-huset, som visade prov på en "tuaregbug".

  Ifjol åkte jag skidor på golfbanan i Timrå 2 april. Snön som fortfarande låg halvmeterdjup på Ishallsspåret var dock för porös och smutsig för att njuta av.
  I år, efter mina drygt 20 mil, sa vintern stopp för mig redan i mitten av mars. Säsongen blev kort men intensiv. Precis som skidavslutningen och kvällens "Loreen"-tolkning av Birgitta.

   

 


Kommentarer
Postat av: äpplet

Finns det en anledning till att du klippte bort oss andra dansare...? ;))

2012-03-24 @ 21:38:15
Postat av: Nina

Kanske vi andra dansare dansa så snabbt så vi inte fastna på ngn bild?!?:0)))

2012-03-25 @ 19:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0