Tjäna pengar på hockey . . . 14 september 2012

  
 
Elitserien i ishockey har startat och återigen tippas Timrå IK att komma sist och hamna i kvalserien. Hemmamatchen mot AIK slutade 2-1 efter förlängning så nu ståtar vi i alla fall med två poäng. Dessa kan man i alla fall inte ta ifrån oss.
  Olov Tallqvist hade köpt biljetter åt oss och han vet hur man tjänar pengar. Vi sitter på sektion K höger och stolen bortom oss på samma rad är 30 kronor dyrare. På 20 hemmamatcher sparar han 600 kronor. Det blir tre matcher gratis plus fika i pausen.
 
  Matchen hade en riktigt högtidlig inledning med tal av såväl ordföranden som klubbdirektören och prisutdelning av Arne Öberg Minne. Nationalsången var skippad men som tur var levererades pucken av den radiostyrda lastbilen, precis som förut. Det är den proceduren som Louise gillar bäst med hockeymatcherna.
 
  Hockeypauserna är fika eller pubbesök och ett sätt att träffa människor man inte sett på länge. I första pausen träffar jag gamla stormålvakten "Christer Sehlstedt" och i andra Arne Perming välkänd "fisklirare".
 
  Det var på samma läktarsektion Kari ifjol såg en match mot Linköping. Plötsligt råkade bortalaget ha sex utespelare på isen. Innan domarna hinner reagera vrålar en timråsupporter:
  - Fan domar´n! Kan du inte räkna! Har du gått på Böle skola?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0