Man kan bo bra eller kungligt . . . 13 december 2019

 
 
  Det finns massor av hotell i Dubai och givetvis flera av världens högsta. Ett av de högsta och lyxigaste är Burj Al Arab. Ett 7-stjärnigt, spektakulärt bygge 321 m högt med bl a en helikopterplatta på toppen. Där har såväl Tiger Woods slagit några bollar ut i Persiska viken och Federer spelat tennis.
 
  Det finns inga rum, bara sviter, och man får betala minst 20 000 kr för en natt. Vill man hyra presidentsviten kostar det 200 000 kr för en natt. Har man inte råd att bo här kan man kanske nöja sig med ett afternoon tea för 1 700 kronor.
  Vi var fullt nöjda med vårt "Four points Sheraton". Då våra dubbelrum inte var färdigstädade när vi kom erbjöds vi en lägenhet med två sovrum, allrum, två duschrum, tre toaletter och välutrustat kök på våning 21. Helt OK. Bara utsikten mot Persiska Viken var mer än godkänd.
  Poolen på våning 43 besökte vi nästan varje eftermiddag men poolbaren fick bara något sporadiskt besök då ölen kostade ca 150 kr för 33 cl.
  En kväll var det dock Ladies Night. Då fick alla flickor två gratis drinkar och då hjälpte vi våra respektive med den ena.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0